Grand Theft Auto 3

Grand Theft Auto 3 voor iPhone

Prachtige mobiele versie van legendarisch spel

Grand Theft Auto 3 (ook wel 'GTA 3' en 'Grand Theft Auto III') is het derde deel uit misschien wel de meest controversiële gameserie ooit. Ontwikkelaar Rockstar Games heeft het spel -10 jaar na de oorspronkelijke uitgave- ook beschikbaar gemaakt...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Spannende, spectaculaire game
  • Veel diepgang
  • 3D graphics
  • Exacte kopie origineel

TEGEN

  • Niet geschikt voor kinderen
  • Instabiel op sommige toestellen

Uitmuntend
8

Grand Theft Auto 3 (ook wel 'GTA 3' en 'Grand Theft Auto III') is het derde deel uit misschien wel de meest controversiële gameserie ooit. Ontwikkelaar Rockstar Games heeft het spel -10 jaar na de oorspronkelijke uitgave- ook beschikbaar gemaakt voor iPhone en iPad.

GTA 3 speelt zich af in Liberty City, een gigantische stad die gebaseerd is op New York City. Jij speelt een naamloze crimineel die bij een bankberoving in de steek is gelaten door zijn vriendin. Tijdens jouw zoektocht naar wraak maak je je schuldig aan autodiefstal, drugssmokkel, achteloze agressie en nog veel meer van dat soort kwaadaardigheden.

De Grand Theft Auto games zijn gebaseerd op het 'sandbox' principe: een nonlineaire gameplay waarin je vrij rondloopt in een grote omgeving. Na de successen van GTA 1 en GTA 2 was Grand Theft Auto 3 het eerste deel met 3D-graphics. Door de realistische beleving werd GTA 3 terecht een ongekend grote hit. Gelukkig is deze mobiele versie van Grand Theft Auto 3 een exacte kopie van de originele game. Natuurlijk is de besturing wel wat anders: je loopt, vecht, schiet en steelt door met je vingers op de knopjes links- en rechtsonder in het scherm te drukken.

Ook in de trein kun je nu los gaan met de populaire actiegame Grand Theft Auto 3. Ondanks wat kleine veranderingen in de besturing is GTA 3 nog altijd even spectaculair.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Grand Theft Auto 3

Download

Grand Theft Auto 3 1.3.5

Beoordelingen about Grand Theft Auto 3

Promotie×